onsdag 17 december 2014

3 veckor utan socker och mjöl.

Nu har det gått 3 veckor men minimalt intag av socker och mjöl och det märks tydligt framförallt på midjemåttet. Nu är det dags att dra åt livremmen ett hack (ca 3cm). Vågen visar tydliga siffror mellan 68-69 kg så det ser mycket bra ut.
Generellt sett har det varit en baggis att ställa om. Lite krångligt kan det vara när man är i tidsnöd och alla är jättehungriga men ingen i familjen har ännu dött pga av att de behövt vänta 30 minuter på maten.
Nu har min sambo bakat lite "nödmat" i form av kokosbullar och sedan finns ju även kvargen och yogurten att ta till.


Träningsmässigt sett har det varit sådär. Jag får till 3-4 timmar i veckan vilket jag inte är nöjd med men snart lossnar det...hoppas jag.


Jag MÅSTE verkligen få till rutinen på att komma ut och springa igen men det är så totalt omotiverade att komma hem till mörker,kyla och regn att jag går av på mitten av att bara tänka på att dra på mig träningskläder och ut i rusket. jag vet u att det barar är mentalt och att jag mår så himmla bra efteråt men den trösklen känns som att bestiga ett berg.
Nu är det två veckor ledigt snart och då djävlar ska jag få till rutinen igen

1 kommentar:

  1. Strongt gjort med kosten. För mig har det spårat ur fullständigt. Från att ha pendlat runt 73-74kg hela året har jag nu på en månad bulkat upp till över 77kg. Jag måste bli av med godisfrossandet...

    SvaraRadera