tisdag 9 september 2014

Det är segt just nu.

Har ärligt talat inte kommit igång riktigt efter Köpenhamn. Varit ute på någon liten joggingtur och så men inget att skryta om direkt. Jag är inte omotiverad att träna det är bara det att det är så jäkla svårt att komma igång. När jag väl är ute så går det hur bra som helst. Idag körde jag 5 km på bandet. 4km i 5:00 fart med fartökning till 4:00 de sista 300 metrarna. Det var helt klart jobbigt, det var inte något njutningspass direkt men det gick ändå hyffsat och jag mådde jättebra efteråt.
Konstigt att det ska vara så svårt att kicka igång sig själv. Nu kommer 10 km kretslopp om 10 dagar och jag har totalt noll fart. Klarar jag sub 55 kan jag vara nöjd. Inte speciellt motiverande det heller :D
Jag ska försöka att få till 3-4 ordentligt intervallpass innan start med förhoppningen att detta ska göra några sekunder/km.


Något som är positivt är att jag väger nu under 70 kg. Det är jäkligt gött. Nu är det som vanligt bara handtagen som ska bort men det är ett projekt för vintern.


Har inte bestämt alls vad jag ska köra nästa år. Om jag inte ska slacka ihop totalt som jag gjorde förra hösten så är det dags att komma på ett sådär nästan oövervinnerligt mål. Skulle varit jäkligt kul att köra Borås Swimrun, tyvärr har jag ingen i min bekantskapskrets som är vidare sugen på detta äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar