måndag 29 juli 2013

Det går så där just nu...

Börjar få lite lätt panik inför Ironman nu. Förra veckan blev det bara 3 timmars träning. Nu har jag ju en bra anledning men det spelar liksom ingen roll, ironman tar ju ingen hänsyn till att du har tränat för lite...tyvärr.
Min sambos mamma (svärmor) ligger inne för en himla mass sjukdomar och kanske inte har så långt kvar så det har blivit mycket körningar och saker att fixa med för detta. Nu ligger hon på Sahlgrenska i Göteborg så vi hoppas att de får bukt med sjukdomarna och att hon snart är på fötter igen men just nu ser det som sagt lite mörkt ut.
Jag måste ut på lite längre pass och vänja kroppen men det är svårt att få till det nu. Jag vill inte stressa för mycket så något går sönder heller. Det måste bli tidigar mornar eller sena kvällar framöver.

Jag gjorde dessutom sönder min våtdräkt på Fritsla Triathlon men beställde en snabbt från Wiggle. Det stod att de hade den inne men nu kommer det mail om att det kommer ta lite tid innan den skickas. Djävla skit är det. Jag måste ju ha den nu så jag vet att den passar och simma in mig lite i den.

Det går sådär just nu.....

1 kommentar:

  1. Aj då.. Men det löser sig säkert. Om du är i Göteborg och vill simma lite så kan vi ta ett OW pass när din dräkt kommit.

    SvaraRadera