tisdag 27 augusti 2013

Pyttlite simning....

Igår kom jag iväg och simmade. Jag och en kompis som jag brukar simma med tog oss an basängen och vi simmade i hela 16 minuter sedan gick vi och bastade och kände oss nöjda :D

Jag hade planerat att simma i 1 timma men tidsbrist pga körning av familj etc gjorde att det sket sig i kvadrat så att säga. Jag hade dock ett jäkla flyt direkt i vattnet och låg på 2:00/100m hela tiden. Kanske har jag tagit ett steg till i simutvecklingen. Framöver kommer det bli simning på Måndag kväll istället med SOK Knallen. De har en uberduktig tjej som heter Lollo som brukar drilla gruppen och de gånger jag varit med tidigare har varit riktigt givande.

Kroppen är inte riktigt hel ännu men snart kan jag nog köra på full maskin igen. Vänsterarmen som jag överanstängt i simningen känns ingenting längre, dock trillskas ena höften lite men det blir bättre varje dag så snart är detta nog borta också.

Framöver kommer det bli mycket löpning med fokus på 6 - timmars. Jag ska försöka att springa mycket men långsamt den närmaste tiden. Visserligen kommer Kretsloppet om 3 veckor men där har jag inga som helst förhoppningar att förbättra mina 46 minuter från förra året. Jag kan nog vara glad om jag kommer under 50 minuter som det känns nu. Löpningen har ju som sagt fått stå tillbaka sedan April då jag började cykla och simma riktigt mycket.
Jag har loggat 24 mil sedan Maj och det är inte på långa vägar godkänt. Detta ska det nu bli ändring på men tiden rinmner iväg så någon fart till Kretsloppet hinner jag nog inte få upp.

2 kommentarer:

  1. Härligt med lite sim!
    6-timmare låter helt galet för mig...är det de som är i Borås?

    SvaraRadera
  2. 6 - timmars är i Borås. Jag var med förra året och det var en toppentävling. 1,4 km precis runt en sjö. Två st pyttebackar (som känns som mördarbackar efter 40 varv) Jättebra support och gott om mat och dricka vid aidstationen.
    Det enda som var mindra bra förra året var vädret men i år är det sol beställd.

    SvaraRadera