lördag 23 augusti 2014

Katastrofal uppladdning.

I morgon är det dags för årets stora tävling, Ironman i Köpenhamn. Jag kom ner  i Fredags eftermiddag och allt gick som tänkt. Jag hittade mitt hotell och checkade in lugnt o fint. Gick vidare till mässan för att hämta min racepåse. Köpte mig ett par nya cykelsockar och gick och lade mig tidigt. Nu började eländet. Sov jättedåligt men kom ändå upp till en minst sagt snål frukost.
Tog en snabb cykeltur och fick punktering. Djävla helv. skit. Jag bytte däck mitt i stan, tog 18 minuter att byta, hittade en liten glasflis i däcket samt lite annan skit som fastnat så det var bara att knalla iväg till mässan och köpa två nya däck och tre slangar. Dum i huvudet som jag var så köpte jag slang med 80 mm ventil, vet inte vad för hjärnsläpp jag fick då fälgen är 88 mm men det gick ändå att få fast ventilförlängaren även om det ser helt bacon ut. Jag fick på både slangar och däck på fälgen och var ganska nöjd, då tar jag lite saliv på ventiltoppen och ser att det blir bubblor. Va fan, helt nya slangar och så pyser det!!!! Tog av hela skiten igen och gjorde om, drog åt ventilen och trodde det var klart. Väntade ett tag och pumpade däcken en sista gång och kontrollerade en sista gång, samma skit en gång till fast mindre. Av med allt ännu en gång och förbannade mig själv att jag inte tagit med mig gängtejp. Fick i ordning på bakdäcket men fram så är det ytterst lite pys fortfarande men jag hade helt enkelt inte tid att fixa med det mera då cyklen skulle vara inne vid 15:30. Blir till att pumpa däcket i morgon bitti och i värsta fall stanna någon gång på vägen och pumpa skiten.
Lämnade in cykel och påsar och tänkte köra banan med bil direkt efter men de hade stängt av en massa vägar så jag gav helt enkelt upp och försökte hitta en matvaruaffär. Naturligtvis hittade jag ingen så jag struntade i det med och åkte till hotellet tog en macka och ligger och undrar hur fan detta ska gå.
Dessutom har jag en puls på 75-80, jag brukar ligga på 55 även när jag är stressad. Inte mycket som går min väg just nu. Hoppas att pulsen bara är stress och att cykelfan håller i morgon annars kastar jag skiten i Öresund och åker hem.

Mycket gnäll är det men det känns som allt gått emot mig idag. Ingen bra uppladdning alls.
Kollar just nu väderleksrapporten och det ska bli regn och blåst....naturligtvis!, bara minusgrader och drivis som fattas.

2 kommentarer:

  1. Då har du klarat av allt skit nu då... Det blir en kanondag imorgon, jag håller tummarna och följer dig på nätet. Kör så det ryker :)

    SvaraRadera
  2. Tackar, jag tar emot all voodoo som finns just nu :D

    SvaraRadera