fredag 29 augusti 2014

För lite träning.

Jag kikade igenom min träningskalender och konstaterade att jag tränat ca 175 timmar sedan förra årets Ironman i Kalmar. Vem fan tror jag att jag är? Stålmannen ?
Det är ju inte konstigt att jag inte får upp varken fart eller ork om man tränar för lite. Jag blev nästan lite förbannad på mig själv när jag summerade timmarna och insåg hur lite timmar det är i sammanhanget. Det hade varit helt ok om allt varit löpning men nu är det uppdelat i sim,cykel,löp och ganska mycket övrig träning i form av fotboll och olika gympass.


I helgen ska jag försöka få till en bra träningsplan så ska jag vara i mitt livs form till våren. Detta funkar fan inte.


Har ett litet vad med min 17 årige som om vem som ska få magrutor först. Detta blir delmål ett.
Jag vet ju att underhudsfettet måste bort och vad är bättre då än att konditionsträna mycket. två flugor i en smäll så att säga. Sedan måste jag kanske gymma lite mera också men även det är något som jag velat göra men dragit mig lite för då jag tycker det är rätt tråkigt att lyfta vikter.


Jag borde helt klart skaffa mig någon slags "coach" men drar mig för kostnaden samt att den lilla rösten inne i skallen säger -Själv är bäste dräng".1 kommentar:

  1. Oj. Ja, lite i underkant. Jag tyckte jag hade lågt som hade tränat 362h.. ;-)
    Det ska bli kul att köra upplevelselopp nästa år.

    SvaraRadera