torsdag 9 maj 2013

Cykling idag..

Idag var det ledigt och jag hade en del att göra hemma men jag behövde ändå åka in till jobbet en stund för att fixa lite med ditten och datten så jag kom på den exilenta iden att cyklar fram och tillbaka. En runda på 42 km tur och retur. Helt ok att cykla 21 km, greja någon timma och sedan cykla hem igen. Hade snittfart på 27km dit och 25 hem. Ingen snabbfart direkt men det är lite trixigt att köra i stan och ganska backigt så jag är hyffsat nöjd med passet.
Jag tror ta mig tusan att jag hittade lite bra tramptag idag också. Kändes som jag fick ner mer kraft i tramporna. Skönt att hitta något positivt när jag hade en sådan pissdag igår.
I morgon är jag ledig men ska köra sambon till sjukhuset tidigt så då blir det simning 07:30 och kanske ett kort löppass om jag hinner. Sedan blir det fest hos en kompis som nyligen fyllt 40 år.
Vi ska vara fyra grabbar i en stuga mitt ute i ingenstans och bara dricka öl och vara allmänt maskulina.:D

Länge sedan jag drack så kroppen är nog inte riktigt beredd på detta men ibland gör det gött att bli lite onykter och odräglig så man dagen efter blir påmind om hur djävla idiotiskt det är att dricka för mycket. Bakfylla är lite som sista kilometrarna på en halvmara.
Man lovar sig själv dyrt och heligt att den här skiten ska jag aldrig mer göra men ändå gör man om det, om och om igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar