lördag 8 juni 2013

23 mil cykling på en vecka.

Idag så stack jag ut på min cykelrunda igen. Denna gången hade jag både egengjord sportdryck och vatten med mig vilket jag glömde förra rundan eller rättare sagt jag kom på det efter ett par kilometer men valde att köra utan dryck.
Kraften i benen tog inte slut alls på samma sätt som förra gången trots samma totaltempo så dryck kan jag varmt rekomendera om ni ska ut på lite längre pass :D

Det är nästan magiskt vackert att cykla längs sjöarna på min lilla tur. Kom på mig själv flera gånger med att jag tänkte att -Här borde man stanna och sitta och insupa naturen en stund. Nu gjorde jag inte det denna gången men framöver kommer jag nog planera in något stopp bara för att få njuta lite.

Det var riktigt kul att registrera passet idag och konstatera att sedan förra Lördagen har jag kommit upp i 235 kilometer. Det är grymt bra för att var mig. Det känns naturligtvis lite i benen men i det stora hela så är det helt ok.

Kan kanske bli min första 10 timmars vecka om inget oförutsett händer. Räknar man Lördag till Lördag så är jag nästan i mål nu men jag vill ju inte fuska för mig själv så Måndag - Söndag är det som gäller.

Har nu testat min originalsadel två pass men kanske ska jag byta tillbaka till min andra sadel ändå. Efter 5 mil så domnar hela pungen av och jag får ont ändan som attan. Vet inte hur lång tid det tar att härda baken men den borde inte behöva kännas så här ialla fall. Det kanske blir bättre när jag får min riktiga trithlondräkt. Kankse har den lite bättre vadering där nere än mina cykelshorts som igentligen är ett par spinningbyxor. Vet inte om det är någon skillnad då jag aldrig varit speciellt inne på spinning men tridräkten borde ju vara lite mer anpassad efter utecykling tycker man.

1 kommentar:

 1. Låter som om du och jag drar lite åt lika håll :)
  Triathlon.
  Jag hade anmält mig till ett tri i år, men inser att i år inte är rimligt så skjuter på det till nästa år.
  OM jag kör alls.
  Däremot är det skoj och det har varit ett oerhört bra kompliment att cykla/simma när jag varit skadad. Och nu är det ett lika bra kompliment för att hålla mig skadefri :)

  SvaraRadera