måndag 18 april 2011

Mina skor dissade i Runners World

Mina grymma Karhu skor blir sågade i Runners World. Håller inte med alls om att de sitter dåligt i hälen. Man kanske måste ha lite Finnablod i sig för att de ska sitta ordentligt :D

2 kommentarer:

  1. Ja, hur motiverar jag att jag äter kosttillskott. Till att börja med så äter jag inte så hemskt mycket kosttillskott, men ibland kan det vara smidigt när tiden är knapp och under långpass tycker jag inte det finns något bättre alternativ. Kosttillskott är enkelt, och BCAA eller EAA tycker jag är bra alternativ som återhämtning efter träning istället för massa kolhydrater. Inga kalorier betyder lättare att gå ner i vikt (för den som vill det). Har mycket produkter hemma nu, eftersom jag arbetar med det (sportkost.se) men tar inte kosttillskott i syfte att ersätta en nyttig och välbalanserad kost. Utan anledningen är mest av bekvämlighetsskäl (proteinpulver till mellanmål) eller som nyttigare alternativ (proteinbar när jag är sötsugen). Personligen så tror jag mitt eget användande beror mycket på nyfikenhet.

    SvaraRadera
  2. Att Runners World dissar Dina pjuck betyder ingenting.Jag tycker deras skotester inte är så mycket att hänga i garnen eftersom skor är det som är det mest individuella som finns hos löpare. Är skorna bra för Dig, så är dom det oavseet vad andra tycker :-)

    SvaraRadera