lördag 24 mars 2012

Slöpass igår och proffsträning i morgon

Igår blev det 13 km slöjogg efter jobbet. Sprang bara och njöt i solen och struntade i klockan, då går tiden ner dramatiskt. 5:45 i snitt är inte racerfart direkt.
I morgon blir det teknikträning på högsta nivå (hoppas jag ialla fall då det kostar 900 pistoler) i Göteborg. Ska bli riktigt spännande att se om det lever upp till förväntningarna. Man tycker ju att betalar man dyra pengar så ska det vara "good shit".
Återkommer i morgon naturligtvis för utförlig rapport om denna saken.
Idag lyckades jag med konsstycket att klämma långfingret mellan asfalten och en 20 kg:s sten. Blånagel direkt och en chock så jag trodde jag skulle svimma. Kroppen stängde fanimej av ena lungan och pumpade bara ut adrenalin eller nåt. Fick skitont i ena sidan i ca 30 min. Nu sitter jag här med ett värkande finger och skriker djävlar varje gång fingret nuddar något.Inte mycket att göra åt klämskador har jag förstått, bara att vänta ut och låta läka men ont gör det ialla fall.

Jag glömde ju att skriva att jag höll på att dö av skräck häromdagen när jag var ute på min årsbästarunda. När jag hade någon km kvar och var helt i min egna värld med hög musik i lurarna så skymtar det till något stort svart på min högersida. Detta är på en gångbana så jag skrek till som värsta lilla tjejen,en sånt där högt skrik ni vet :D. Då kommer det en stor djävla häst med en söt tjej på och galopperar förbi mig. Kände mig otroligt fånig och det blev ju inte bättre av att det var en snygging på pollen :D

4 kommentarer:

 1. Hahahaha, men det kunde ju ha varit en björn!!

  SvaraRadera
 2. Förresten, går det att göra så man får typ ett meddelande eller något när någon kommenterar som svar på det jag skrev nu t.ex? Och isåfall hur?

  SvaraRadera
 3. Vem ska hålla i teknikträningen?
  Jag har kört för Marcus stålbom. Han är kanon!

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha... skrattar gott åt hästhistorien :-)

  SvaraRadera