fredag 4 maj 2012

Låååågintensiva långpass.

Nu är jag tillbaka från London igen och totalt ur form för GBG-varvet. Jag och min sambo gick säkert 2-3 mil om dagen och det resulterade i att senan bakom vänster knä nu gör ont och förmodligen är överbelastat. Jag tror dock att jag kan bita ihop och köra på i 2 mil men uppladdningen så här 1 vecka innan kunde helt klart varit mer optimal. Vet ärligt talat inte om det är bättre att vila eller om jag bara ska köra på. Börjar få panik nu då jag tränat som en sopa de sista 3 veckorna, pga av förkylningen och så nu detta.

Nog gnäll. Nu är det bara att göra det bästa som går och fokusera. Jag har ju ialla fall fått en himmla massa lågintensiv långpassträning och jag tror att det släpper med lite Voltaren om jag är lite försiktig nu sista veckan bara. Två flaskor rödbetsjuice finns klara, ny keps inköpt i London. Ska tänka glada tankar om 4:30 fart sen kör vi.

3 kommentarer:

 1. Ofta är det positivt med vila så det kanske inte är helt fel att löpningen inte gått som du bill det senaste. Värre med ditt knä kanske, hoppas det går över.

  Se nu till att inte träna ner dig innan varvet. Ett par snabba korta pass för att få upp farten i kroppen är vad jag kan rekomendera, men jag är ju ingen expert.

  Gå inte ut för hårt i början av loppet utan försök lyssna och känna av kroppen.
  Försök få en positiv känsla och försök njuta av folkfesten.

  Lycka till nu, om en vecka smäller det!

  SvaraRadera
 2. Det var troligen falslarm ang knät som tur var. Idag känns det nästan inte alls så det får bli en lättare runda. Ska göra som du föreslår, bara köra lite korta snabba rundor och försöka lägga fokus på det mentala istället denna sista veckan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att knät har blivit bättre. LYCKA TILL!

   Radera